Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår
Menu

Få fjernet eller dækket dine tatoveringer

Custom Made Ink samarbejder med Real Skin i forbindelse med at laserbehandle tatoveringer. Har du en gammel, falmet tatovering eller en tatovering du ikke er tilfreds med, så kan du få den fjernet med 15 % rabat hos Real Skin, gennem Custom Made Ink. For at få rabatten skal du have en henvisning fra Custom Made Ink.

Real Skin kan enten fjerne din uønskede tatovering helt, eller lysne den. Så kan Custom Made Ink kan lave en perfekt cover up tatovering, hvor vi ikke er begrænsede med hensyn til farvevalg og udformning.

Lasersystemet

Til laserbehandling af tatoveringer bruges et revolutionerende picosekund system, PicoSure. Systemet kan fjerne alle typer tatoveringer med meget lille risiko for komplikationer. Uønskede tatoveringer kan derfor behandles med stor succes.

Denne type laser er en sikker og effektiv måde at fjerne tatoveringer på, som efterlader en naturligt udseende hud. Under behandlingen nedkøles huden, så der ikke opstår hyperpigmenteringer og smerteniveauet er meget lavt.

Bestilling

En lysnet tatovering giver en perfekt coverup

Mange af vores kunder har gamle tatoveringer, som de ikke er tilfredse med. Enten fordi tatovøren, der lavede den, ikke havde den tekniske kunnen til at udføre jobbet eller fordi den står i vejen for ønsket om et større projekt, som et sleeve eller lignende.

Ved at få lysnet den gamle tatovering med 1-2 behandlinger får både kunde og tatovør det optimale ud af en coverup. Den lysnede tatovering kan nemt dækkes med en ny tatovering, og tatovøren kan lave en meget bedre coverup, hvor det ikke er nødvendigt f. eks. kun at bruge mørke farver eller at inddrage den gamle tatovering som en del af den nye.

Custom Made Ink anbefaler altid laserbehandling før du får lavet en coverup. Resultatet bliver bare bedre, og vi har bedre mulighed for at lave en flot ny tatovering, end hvis vi skulle arbejde med den originale tatovering. Det bliver den bedste løsning for dig, tatovøren og butikken.

Real Skin kan kontaktes på info@realskin.dk eller via www.facebook.com/RealSkinDenmark

FAQ